Heroal Schuifpuien heroal schuif- en hefschuifsystemen van aluminium bieden de perfecte combinatie van transparantie en warmte-isolatie. Verschillende openingswijzenen designvarianten bieden planners en architecten de mogelijkheid om comfort en functionaliteit met elkaar te combineren. De bewezen technologieën van heroal zorgen daarnaast voor optimale prestaties bij barrièrevrijheid, luchtdoorlaatbaarheid, slagregendichtheid en inbraakwerendheid.

Onbegrensde vormgevingsmogelijkheden

De schuif- en hefschuifsystemen van heroal passen bij elke bouwstijl. Of het nu vaste vleugels zijn of volledig glazen hoeken: met onze systemen is een vloeiende overgang tussen verschillende ruimten mogelijk.

 

heroal biedt daarnaast de beste service in de branche: van de profielbuig- en kantservice tot ons in-house testcentrum tot aan verschillende oppervlakteveredelingen (hwr-poedercoating, tweelaagse diklak, structuurlak, folie en eloxatie).

Absoluut barrièrevrij

Met het drainagesysteem heroal DS zijn een volledige barrièrevrijheid en bescherming tegen vochtschade voor het eerst in één systeem gecombineerd. Daarvoor heeft heroal de BATIMAT Innovation Award 2015 op de Batimat-beurs ontvangen.
 

heroal S 42 UD

Barrièrevrije systeemoplossingen

heroal’S’42 UD maakt grote, barrièrevrije schuifelementen mogelijk voor meer wooncomfort. Drempelloze overgangen bij terrassen, balkons en serres bieden veiligheid en bewegingsvrijheid.
De dorpeloplossingen voldoen door een professionele integratie in de gebouwconstructie aan de wettelijke eisen op het gebied van barrièrevrijheid. Om de barrièrevrije dorpels bij schuif elementen goed te kunnen realiseren en tegelijkertijd tegen vochtschade binnen te beschermen, moeten bijzondere maat regelen worden genomen. Een mogelijke oplossing is het gebruik van het heroal drainagesysteem voor het schuifsysteem heroal S’42 UD. Deze systeemoplossing maakt een probleemloze integratie in de bestaande constructie bij nieuwbouw en renovatie mogelijk.
Doorsnede
 
 

heroal S 42 HF

Transparantie zonder kozijn

heroal S 42 HF opent grote nieuwe dimensies en garandeert met zijn unieke innovatieve, in het metselwerk geïntegreerde kozijnconstructie maximale transparantie. De schuifvleugels verdwijnen volledig in een dubbelzijdig geïsoleerde muur opening, waardoor er een unieke ruimtelijke ervaring met maximale transparantie gecreëerd wordt.

heroal S 57

Economische systeemoplossingen voor hef-schuifdeuren

Het deursysteem heroal S 57 van heroal biedt zowel technisch als optisch geperfectioneerde oplossingen voor hef-schuifdeuren met vleugelformaten tot 250 kg. De zeer smalle aanzicht-breedten van de 2- of 3-sporige systemen met maximaal 6 bewegende vleugels zorgen voor maximale lichtinval. De warmtegeïsoleerde constructie kan economisch worden geproduceerd en is zowel geschikt voor de woningbouw als voor de objectbouw.

heroal S 77 SL

De perfecte combinatie van transparantie en warmte-isolatie

heroal S 77 SL opent grote nieuwe dimensies en garandeert met zijn unieke innovatieve kozijnconstructie maximale transparantie.
De nieuwe generatie heroal hefschuifdeuren combineert een beweegbare monorailvleugel met vaste kozijnbeglazing en een minimale aanzichtbreedte.
Deze grote beglazing zonder kozijn met heldere lijnvoering laat binnen en buiten bijna naadloos in elkaar overgaan en laat de woonruimte zo groter lijken. Het hefschuifsysteem heroal S 77 SL is een nieuw architectonisch vormgevingselement en zorgt voor een nieuw ruimtelijk gevoel.
Het hefschuifsysteem heroal S 77 SL vormt een harmonieuze balans tussen modern design, hoog comfort en consequente functionaliteit. Dankzij de verfijnde en modulaire constructie-details kan heroal S 77 SL zowel bij nieuwbouw en renovaties optimaal worden gebruikt.
 

heroal S 77 HI

Het aluminium hefschuifsysteem met hoge thermische isolatie

Het komt aan op de energie-efficiëntie: het profielsysteem S 77 HI biedt als consequente verdere ontwikkeling van het hefschuifsysteem heroal S 77 een modulaire isolatiezone en een afdichtingstechniek op drie niveaus ter afdichting van vleugel en middenstijl. Daarmee kunnen Uw-waarden van ≥ 1,0 W/m2K gerealiseerd worden. In de vanuit warmtetechnisch oogpunt kritische delen van de constructie van de hefschuifpui worden hoogwaardige en rendabele isolatiematerialen toegepast.

heroal S 77

Het veelzijdige aluminium hefschuifsysteem

Veelzijdigheid is onze kracht: heroal S 77 is een modulair profielsysteem met een modern design, dat voldoet aan de hoogste bouwtechnische eisen. Het biedt een ruime keuze aan profielaanzichtbreedten, is compatibel met andere heroal systemen en is leverbaar in een nagenoeg onbeperkt aantal afwerkingsmogelijkheden. Met heroal S 77 kunnen ook varianten met meerdere sporen en barrièrevrije schuifpuien worden gerealiseerd.
De speciale geometrische structuren van de vleugelprofielen waarborgen dat wordt voldaan aan alle normen en eisen op het gebied van thermische isolatie bij alle vleugelmaten en - gewichten. De heroal afdichtingstechniek met drie niveaus en het gebruik van dichtingshoekprofielen – voor de afdichting van de vleugel- en de middenstijl – zorgen voor optimale luchtdoorlatendheid en slagregendichtheid.
 

heroal S 57

Economische systeemoplossingen voor hef-schuifdeuren

Het deursysteem heroal S 57 van heroal biedt zowel technisch als optisch geperfectioneerde oplossingen voor hef-schuifdeuren met vleugelformaten tot 250 kg. De zeer smalle aanzicht-breedten van de 2- of 3-sporige systemen met maximaal 6 bewegende vleugels zorgen voor maximale lichtinval. De warmtegeïsoleerde constructie kan economisch worden geproduceerd en is zowel geschikt voor de woningbouw als voor de objectbouw.