Veranda's

De serres van VD-Alubouw

Serre

Veranda, Klassieke, Hedendaagse, moderne, minimalistische, stijl

Een serre van VD-Alubouw biedt U een nieuwe wereld van plezier, comfort en vrijheid. Het is de overgang tussen de omliggende natuur, ontspanningsruimte en een comfortruimte om van te genieten. Dit alles beleef je alleen of samen met vrienden en familie.

Ga voor een klassieke, hedendaagse, moderne of minimalistische stijl en proef het eindeloze geluk. Wij geven jou de zekerheid op kwaliteit en vakkennis.
 

Woonveranda

Een serre van VD-Alubouw breidt jouw woning uit. Het is een volwaardige extra ruimte die mooi aansluit op jouw woning.
Een woonveranda geeft je het gevoel dat je van binnenaf van je tuin kunt genieten.

 
De serre's van VD-Alubouw beantwoorden aan hoge kwaliteitsnormen en worden volledig op maat gefabriceerd. Met een serre van VD-Alubouw ben je verzekerd van ongeëvenaarde thermische en akoestische kwaliteit. Zo kun je gegarandeerd elk seizoen van jouw veranda genieten.
Bovendien bespaar je energie en sta je duurzamer in het leven. Kies uit het brede gamma een veranda die exact past bij jouw smaak en levensstijl.
 
Naast de esthetiek van jouw woonveranda is er het veiligheidsaspect. Al onze systemen ondergaan een reeks testen waarbij veiligheid voorop staat. De focus ligt op bestendigheid tegen water en wind.
 
woonveranda, extra ruimte, thermische en akoestische kwaliteit

 
 
Dankzij een terrasoverkapping geniet je van lange zomeravonden maar kun je tegelijkertijd ook een stukje schaduw opzoeken. Bovendien beschermt de aangrenzende terrasoverkapping jouw woning in de zomer tegen de warmte.
Blijf rustig buiten vertoeven en schuil onder de overkapping tijdens zomerse buien. Geniet langer van jouw tuinmeubelen aangezien deze niet lijden onder de weersomstandigheden.

.