Vintage walls

Vintage walls, springt in op de trend van minimalistische binnendeuren –en wanden met de uitstraling van staal. Nog beter. Wij doen het met aluminium! Waarom? Ontdek de voordelen van onze aluminium binnenoplossingen hieronder.
Waarom aluminium?

Onze aluminium binnenoplossingen zijn:

  • 3x lichter dan staal

  • Slanker dan houten binnendeur

  • Onderhoudsvriendelijk waardoor jouw deur in een optimale conditie blijft

     

Oneindige mogelijkheden

Dankzij onze uitgebreide collectie creëer je voor elke interieurstijl, zowel modern, klassiek als industrieel, een passende binnendeur naar jouw wensen die jouw woning uniek maakt. Onze minimalistische aluminium profielen in combinatie met glas zorgen voor transparantie en een optimale lichtinval waardoor een erg ruimtelijk effect verkregen wordt. Ontdek ons uitgebreid gamma aan binnenoplossingen.

Eindeloos kleurenpallet

Onze aluminium binnendeuren stralen een ongeziene elegantie uit in onze speciaal ontworpen poederlak met hamerslag effect, die zorgt voor een industriële look. Uiteraard beschikken wij over een uitgebreid gamma aan kleuren en structuren. Elke kleur is mogelijk, wij laten de keuze aan jou over. Bovendien geniet je van een standaard 15 jaar garantie op het lakwerk. 

 

Dubbele deur met boven- en zijlichten

Ida deur stel met een boven en zijlicht
Bistro

scheidingswand in een restaurant mooi voor  in diverzo den helder

Contact over de Vintage walls

Heeft u een vraag of opmerking over dit model? U kunt dan gebruik maken van onderstaand formulier om uw gegevens achter te laten. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.